Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
14.500 Ft (11.417 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Mizaru Coffee Manufactory
Várható szállítás: 2024. szeptember 20.
Mizaru Guatemala Kiss 250g - (100% Arabika termőterület szelektált kézműves kávé)
100% Prémium minőség
Gyors és gazdaságos szállítás
100% Természetes
Ízgarancia

Mizaru Guatemala Kiss - 1 kg

14.500 Ft (11.417 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Mizaru Guatemala Kiss:

  • 100% Arabika
  • Feldolgozása: Honey
  • Magasság: 1300-1500 m
  • Pörkölés: classic roast (olasz)
  • Ízjegyek: Kakaóvaj, Karamell, Édes pirosgyümölcs
  • Testesség: Telt

Guatemala az egyik legfontosabb kávétermelő ország Közép-Amerikában, és a kávékultúra hosszú hagyományokra tekint vissza itt. A guatemalai kávék között különösen népszerűek azok, amelyeket "honey" feldolgozási módszerrel készítenek, ami azt jelenti, hogy a kávészemeket egy részükön meghagynak a gyümölcshústől, így a cukrok részben a kávészemekbe is átjutnak.

Ez a feldolgozási módszer édes ízjegyeket eredményez, amelyek különösen jól érvényesülnek a guatemalai kávék telt és testes ízvilágában. A klasszikus pörkölési eljárással készült guatemalai kávék gazdagok és kiegyensúlyozottak, amelyeket a kakaóvajas, karamellás és gyümölcsös ízjegyek tesznek igazán különlegessé.

A guatemalai kávék azonban nem csak az ízviláguk miatt keresettek világszerte. Az országban az utóbbi évtizedben olyan kávétermelők is megjelentek, akik fenntartható módon gazdálkodnak, és különleges minőségű kávészemeket termelnek. Ezeknek a termelőknek a kávéi többnyire magasabb árkategóriában szerepelnek, de a minőségük miatt sokan késznek állnak fizetni értük.

Összességében a guatemalai kávék kiegyensúlyozott, telt ízvilágukkal, édes ízjegyeikkel és a fenntartható termelési módszerek iránti elkötelezettségükkel az egyik legmegbízhatóbb és legkedveltebb választás a kávérajongók számára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére