Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jane Goodall Intézet

Fogjunk össze együtt a csimpánzokért! 

Image

A Jane Goodall Intézet és a Mizaru Coffee Manufactory együttműködésének köszönhetően, örömmel mutatjuk be legújabb kávékülönlegességünket a MIZARU MAMBOU – ETIÓP SIDAMO-t, amivel Te is hozzájárulhatsz az afrikai csimpánzotthon fenntartásához!

Image

A közös szellemiséget, aligha kell magyarázni. Mikor elindítottuk ezt a kávé brand-et, a logónk megalkotásánál a pozitív életszemlélet, és fiatalos lendület mellett az életünkben lévő harmóniára és békére való törekvés vezérelt bennünket. Nem is sejtettük, hogy mennyi minden mást is rejt még magában. Rengeteg negatív energia vesz bennünket körül manapság, de azzal, hogy eltakarjuk a szemünk, nem fogunk megoldást találni a problémákra. Tenni, cselekedni kell értük. Mélyen hisszük, hogy egy apró lépésnek is lehet hatalmas lábnyoma. Ezért úgy döntöttünk, minden egyes eladott MIZARU MAMBOU kávé után, 500 Ft-ot adományozunk a Jane Goodall Intézetnek! 

Image

Dr. Jane Goodall a csimpánzok viselkedését tanulmányozó, új korszakot nyitó kutatását 1960 július 14-én kezdte el Tanzániában. Mentora Dr. Louis Leaky, antropológus és paleontológus volt. Tanulmányait a Gombe Nemzeti Parkban (eredeti nevén Gombe Stream Chimpanzee Reserve) végezte, amely megalapozta a későbbi primatológiai kutatásokat és melyek segítségével újra kellett fogalmazni az emberek és állatok közötti viszonyt.

Dr. Goodall 1977-ben alapította a Jane Goodall Intézetet, mely folytatja a Gombe-i kutatásokat, és vezető szerepet tölt be a csimpánzok és élőhelyeik védelmében.

Az Intézet széles körben ismert az innovatív, közösség-központú természetvédelem megalapozásáról és afrikai fejlesztési programjairól, valamint a Roots & Shoots (Rügyek és Gyökerek) környezeti nevelési világhálózatról és humanitárius ifjúsági programjáról.

A csimpánz örökbefogadás oldala: 

http://www.janegoodall.hu/pages/csimpanz_orokbefogadas.html

Az adománygyűjtő oldal:

https://adjukossze.hu/kampany/tchimpounga-egy-uj-esely-a-csimpanzarvaknak-1548

Az oldal tetejére