Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Forró csokoládé

A 2016-ban alapított családi és "baráti" vállalkozásunkat azzal a céllal indítottuk, hogy egyedi forró csokoládé recepteket dolgozzunk ki elsősorban kávézók és vendéglátók részére. A csoki - amellett, hogy minőségi és finom - kevesebb cukrot és "mű" összetevőt tartalmazzon. A receptjeink, a csomagolás kialakítása során kiemelten fontos volt az összetevők magas minősége, a vendéglátásban hatékonyan használható csomagolás/adagolás és persze legfontosabbként a kész forró csoki íze, illata, állaga és megjelenése.
Az első perctől fogva kiemelten figyelünk a magas minőségre, a magas kakaó tartalomra, a krémes állagra. Hogy mitől prémium? Először is, az összes termékünk GMO- és gluténmentes! A csokikat Olaszországban készítjük és csomagoljuk, amely mindig garancia a minőségre. A kiemelkedő minőség egyik mutatója a sok közül a magas kakaótartalom, illetve a tény, hogy természetes Stevia-t használtunk az összes forró csoki édesítésénél. Így sikerült nagyjából 25-30%-al csökkenteni a cukor- és energiatartalmat, de gondosan odafigyelve, hogy megtartsuk az igazi selymes és sűrű olasz forrócsoki ízt és élményt.
2018-ban, egy forró nyári napon kávézgatva arra gondoltunk, hogy milyen jó lenne, ha egy kellemes, hűsítő nyári ital formájában is átélhetnénk a forró csokik nyújtotta élményt. Így születettek meg az első milkshake-ek, melyekben valódi (liofilizált) gyümölcsöt keverünk és szintén GMO-, gluténmentesek.
2020-tól elérhetőek minőségi szálas teáink is, amelyek széles skálájával igyekszünk megfelelni a minőségi teák szerelmeseinek is.
Célunk, minél szélesebb termékskálán mozogva, minőségi termékpalettát felvonultatva, majdnem mindenre kiterjedő alternatívákat kínálni kávézók és vendéglátók részére, mellyel vendégeiket kényeztethetik nap, mint nap.
Rendezés:
Az oldal tetejére